Osváth Lajos

Nulladik

Olvasási idő: 1 minute

Mi az a blog? Te tudod? Hát persze, hogy tudod, hiszen a BLOG-ról már mindenki hallott. Viszont azt kevesen tudják, hogy az első blog létrehozása a World Wide Web (www) atyjaként ismert Tim Berners-Lee nevéhez fűződik. Lee 1992-ben a svájci CERN fizikai kutatóintézetben munkatársait értesítette a világhálóra felkerült legújabb oldalak elkészültéről. Aki többet szeretne megtudni a blog kialakulásának történetéről, annak ajánljuk a következő remek cikket a hvg.hu oldán.

Ami viszont a történelemtől sokkal izgalmasabb, az maga a jövő. Blogot (webnaplót) manapság (majdnem) bármiről, bárki írhat, lehet rettenetesen szakmai, de akár szuperlaza is. A lényeg, hogy eljusson azokhoz, akiket érdekelhet, azaz a célcsoporthoz.

A mi blogunk célja nem a szakmai “önfényezés”, egyszerűen csak szeretnénk megosztani a világgal, hogy jelenleg min dolgozunk, mi érdekeset olvastunk, milyen újdonságokról hallottunk, vagy éppen milyen, a neten felbukkanó őrültségtől kapunk röhögőgörcsöt. Olvassátok, szeressétek, osszátok – indulunk 😉

Osváth Lajos

Osváth Lajos

Online Marketing Specialist at Wado
Belépek az irodába, kezet rázok a többiekkel, a barátaimmal, akikkel egész nap dolgozni fogok. Nem az jár a fejemben, hogy mikor mehetek már haza, hanem hogy itt egy újabb nap, egy újabb lehetőség arra, hogy kitaláljunk, összerakjunk, elindítsunk valami újat, valami jól működő dolgot.
Osváth Lajos

Hozzászólások