Marcinkó Adrián

Kis csapatból digitális ügynökség

Olvasási idő: 1 minute

Alig több mint 3 éve volt, hogy eldöntöttem, a saját utamat fogom járni és egy digitális ügynökség elindításába fogok. Több mint 8 év grafikusi és webfejlesztői tapasztalattal a hátam mögött úgy éreztem, hogy a saját utamat kell járni és kockáztattam, most visszatekintve ez volt életem egyik legjobb lépése.  Olvasd el a folytatást 🙂 A kezdeti egyszemélyes vállalkozás lassan növekedni kezdett, így ma már amikor belépek az irodába 6 emberrel kell kezet fognom, ami rettentő jó érzéssel tölt el reggelente. Ma már nyugodtan állíthatom magunkról hogy digitális ügynökség vagyunk, annak minden területét lefedő szaktudással.

Ez alatt a pár év alatt sikerült olyan projekteket megvalósítani, amelyekről régebben úgy gondoltam, hogy ezeken csak a “nagyok” dolgozhatnak. Sikeresen vettük az akadály komplex többnyelvű e-shopok elkészítésénél, terveztünk világmárkákat képviselő weboldalt és sose felejtsük el eddigi legnagyobb kihívásunkat, a parameter.sk Szlovákia legolvasottabb  magyar hírportáljának teljes redesingjára és programozására. Online marketing terén is sokat fejlődtünk/fejlődünk, ezt jól bizonyítja az is, hogy idén Google Partner lettünk, és elindítottuk  magyarországi weboldalunkat és saját blogunkat, amit épp olvasol. Szóval ma itt tart a WADO digitális ügynökség 😉

Motiváció nélkül nem megy

Soha nem a pénz volt a legerősebb motivációm, szerettem volna összehozni egy olyan csapatot, amely emberileg és szakmailag is kiváló, egy közösséget, ahol tudunk egymásért dolgozni. Kijelenthetem hogy sikerült! Naponta új dolgokat tanulunk és próbálunk ki, magasra tesszük a lécet, mert magasra szeretnénk jutni, és ami kiemelten fontos, hogy mindezt jókedvűen kellemes környezetben!

Nem a projektjeinkre vagyok a leginkább büszke (pedig arra is lehetnék :)), hanem arra, hogy a kollégáim szeretnek a WADO-ban dolgozni. Komolyan!

Köszönöm mindenkinek aki részt vett az eddigi történetünk megírásában, Ti vagytok a legjobb csapat!!!

Marcinkó Adrián

Marcinkó Adrián

Már több mint 10 éve a munkám a hobbim is, kezdtem mint grafikus és webfejlesztő, aztán jött az online marketing és projektmenedzsment, jelenleg pedig egy lelkes csapatnak igyekszem jó vezetője lenni, akit nyitott minden digitális újdonságra.
Marcinkó Adrián

Latest posts by Marcinkó Adrián (see all)

Hozzászólások