Osváth Lajos

A 2015-ös pozsonyi Google Ügynökségi Nap TOP 7 (Lali szerint)

Olvasási idő: 3 minutes
Helyszín - Google Agency Day Bratislava 2015

7. A helyszín

Urban House, egy hangulatos kis hely Pozsony belvárosában – öreg, kopott fa parketta a hozzá illő fa asztalokkal és székekkel, tompa fények, könyvespolcok könyvekkel. Egyszóval tökéletes helyszín egy Google Ügynökségi Nap lebonyolítására.

6. Ajándékdoboz a Google-tól

A tartalma már másnap felkerült az irodánk falára, és nem, nem volt benne borsó 🙂  – akihez nem jutott volna el a poén, a “falra hányt borsó”-ra próbált hajazni az fentebbi megjegyzésem. Igazából a csomag kis Google Partners-es falra ragasztható táblácskákat rejtett.

Helyszín - Google Agency Day Bratislava 2015

 

Helyszín - Google Agency Day Bratislava 2015

5. Felfújható gityók

Aki zenész az egy Google Agency Day-en is zenész 😀  – rajtam kívül többen is bohóckodtak a felfújható gitárokkal, de szakavatott kézben, ha jól láttam csak nálam volt a hangszer. A “barbárok” inkább baseball ütőnek, vagy bárdnak nézték…

 

4. A fogadóbizottság

Mosolygós csajok adidas-kék Google pólókban, kell ennél több? – azon felül, hogy mindig aranyosan mosolyogtak, még a dolgukat is tudták (ami nem csak a mosolygás volt:), pillanatok alatt beregisztrálták a folyamatosan érkezőket, és megmutatták hol találhatók a szilárd és folyékony finomságok…

Helyszín - Google Agency Day Bratislava 2015

 

Helyszín - Google Agency Day Bratislava 2015

3. Az előadók

Mindenki rockosra volt hangolva, de Ingrid nagyon… 😉 – már Ingrid (aki egyébként hivatalos Google Partners Coordinator) fekete bőrszerkója is több tekintetet magához vonzott, de amikor megmutatta friss párduckölyök-talp tetkójait, csak úgy szikrázott a rock’and’roll.

 

2. A zenei aláfestés

Mivel rockos volt a hangulat a Metallica Sad but true-ja nagyon jó választásnak bizonyult \m/ – nemcsak, hogy ez a kultikus rock nóta szólalt meg akárhányszor fellépett valaki a színpadra, a hangosító srácok olyan hangerőn nyomatták azt, hogy kezdett eluralkodni bennem a koncerthangulat.

 

Helyszín - Google Agency Day Bratislava 2015

1. Google Partners tanusítvány ünnepélyes átvétele

A színpadon ugyan hiányzott a basszgityóm, de volt diplomám, amit jól meg is néztem 🙂 – mi, a  friss Google Partners Diplomások mind kaptunk egy papíralapú példányt, ami a mai digitális időkben nem igazán megszokott, főként a Google-től nem nagyon vártam ilyet, de azért elhoztam 🙂

 

Ha valakinek nagyon megtetszettek volna képek, ITT megtalálja az egész hivatalos galériát az eseményről 😉

Osváth Lajos

Osváth Lajos

Online Marketing Specialist at Wado
Belépek az irodába, kezet rázok a többiekkel, a barátaimmal, akikkel egész nap dolgozni fogok. Nem az jár a fejemben, hogy mikor mehetek már haza, hanem hogy itt egy újabb nap, egy újabb lehetőség arra, hogy kitaláljunk, összerakjunk, elindítsunk valami újat, valami jól működő dolgot.
Osváth Lajos

Hozzászólások